magyar | English     

Cégünk 1999 szeptemberében kezdte meg működését egy AGIE CUT 200-as huzalszikra-forgácsoló gép megvételével. A kezdeti piaci részvétel kizárólagosan a huzalszikrázási bérmunkavégzés megcélzása volt. Rövid időn belül azonban bebizonyosodott, hogy a szerszámgyártás piaci igénye nemcsak a huzalszikra-forgácsolásra nyitott, hanem a komplett szerszámgyártásra is.

A piac bővülése azonban maga után vonta a géppark és a dolgozói létszám növelését.

Ezért vásároltunk hagyományos szerszámgépeket és 2001-ben egy AGIECUT CLASSIC 2 huzalszikra-forgácsoló gépet, melyet közvetlenül a svájci gyártótól rendeltünk meg külön opciókkal, melyek alkalmassá teszik egyik állandó megrendelőink (Mevaco Kft.) speciális igényeinek kielégítését.

A meglévő két darab huzalos szikraforgácsoló gépünknek köszönhetően precíz, nagy pontosságú fémmegmunkálással tudunk megrendelőink rendelkezésére állni.

2003-ban újabb Agiecut Classic 3 huzalszikra-forgácsoló gépet vásároltunk, ami nagyobb munkadarabok megmunkálását teszi lehetővé. (800×1600-as munkadarabokat is huzaloztunk már.)

2004-ben gépállományunkat egy DMF220 Linear marógéppel bővítettük, ami napjaink legkorszerűbb CNC megmunkáló-központja. Ami maga után vonta a CadCAM rendszerünk SolidEdge és EdgeCam terezői programmal való bővítését.

2005-ben beszereztünk egy új AGIE Progress 3 huzalszikraforgácsoló gépet, aminek külön érdekessége, hogy 420 mm magas munkadarabokat is képes elárasztással megmunkáni, amit a MACH-TECH-en a nagyközönség számára be is mutattunk.

2007-ben megvásároltuk a PEPS V5.3.11 tervező programot, mely nagymértékben elősegíti és meggyorsítja a 3 huzalszikraforgácsológép programozását.

Korszerű légkondicionált műhelyünk alapterületét 620 m2-re növeltük.

Véleményünk szerint a jó üzleti kapcsolattal együtt jár a maximális rugalmasság is, ezért ha kiemelt partnerünk igényli, az ő számára hajlandóak vagyunk akár éjszaka és hétvégén is a gyártási nehézségek elhárítására.

Mivel egy magántulajdonban lévő vállalkozás számára a tőkeerősségen kívül a megrendelők maximális elégedettsége is nagyon fontos, ezért számunkra a kezdetek óta szigorú követelmény a megrendelt termék legjobb minőségben és lehető legrövidebb határidővel történő legyártása.

Célunk új partnerek felkutatása - természetesen a régiek megtartása és maximális kiszolgálása mellett - kapacitásunk és technikai hátterünk folyamatos bővítése. Cégünk gondoskodik az alkalmazottak rendszeres szakmai képzéséről.

2008-ban szeretnénk bővíteni gépparkunkat egy AC Vertex 3 huzalszikraforgácsoló géppel és egy kisebb megmunkálóközponttal.